sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Vanhoja tavaroita ja pilvimassoja

                                                          Outolintu täällä taas!


Tänään on tullut fiilisteltyä vanhoja tavaroita jonkun kaukaisen sukulaiseni perintötilalla. Hieno tunne on astua ikivanhaan talonpoikaiskartanon tyyliseen taloon ja nähdä ne kaikki vahat kuvat ja kuulla joitakin vanhoja tarinoita vanhasta kaupasta ja järkkyttyä siitä kun löytää talosta nuken joka oli silmätön... noh joo. jatketaan.


tänään tuli myös syötyä taivaallisen hyvää kiinalaista. Pekingin kasviksia ja riisiä. äiti vaan naureskeli vieressä kun hän tilasi jonkun paljon kanaa sisältävän annoksen. ainoa mitä äiti pystyi virnuilultaan sanoa oli että on susta tullut oikea protu, kohta varmaan sulle tulee päähän rastat. loppu ruokailun keskustelimme kasvissyönnistä ja RASTOISTA!  Vihdoin, monen vuoden odotuksen jälkeen äiti antoi luvan rastoihin mutta vain sillä ehdolla että itse maksan kuidut enkä kyllästy heti.



automatka meni normaalisti. päädyttiin puhumaan pilvistä ja siitä sain idean uuteen tarinaan\runoon!



pilvimassa leijuu matalalla. pystyn muokkaamaan sitä hennoilla siivilläni. tuo pilvimassahan on
niinkuin minä ennen.ei enään koskaan. muokkaan taivaankanteen nimesi kaunokirjoituksella.yhtäkkiä taivas pimenee. niskaani alkaa sataa silkkiä joka vaivuttaa minut ihanaan uneen sinusta.



         näihin sanoihin on hyvä Outolinnun lopettaa <3 nukkukaa hyvin rakkaat ihmiset.

1 kommentti:

  1. Sun kantsii asettaa niin, että myös anonyymit voi kommentoida ja ottaa kans toi roskaposti-varmenne pois päältä (ellet oo jo tehny nii) Se tehdään niin, et ku on se Hallintapaneeli ja siit se sun blogi, niin sit siel sivupalkis on "Asetukset" ja sit aukee joku toine palkki nii "Tekstit ja Kommentit" tai joku tollane... ainaki kommentit lukee siin. Sit siel on se et "Ketkä voivat kommentoida" nii laittaa siihe "Kaikki" ja sit siel on se joku roskaposti/spämmivarmenne, nii se pois. Voit poistaa tän komman luettuas :D

    VastaaPoista